VISCOL în mare parte din ţară. COD PORTOCALIU şi GALBEN de ninsori, prelungit/ HARTA judeţelor afectate

Postat la 15 decembrie 2018 198 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a prelungit, sâmbătă, atenţioarea cod portocaliu de ninsori pentru mai multe judeţe din vestul, sudul şi centrul ţării, până duminică, la ora 12. Şi codul galben pentru judeţe din Banat, Crişana şi Transilvania a fost prelungit.

VISCOL în mare parte din ţară. COD PORTOCALIU şi GALBEN de ninsori, prelungit/ HARTA judeţelor afectate

Potrivit ANM, vor fi ninsori abundente, se va depune un strat semnificativ de zăpadă şi va fi viscol în judeţele Timiş şi Caraş-Severin, precum şi în zona de munte a judeţelor Hunedoara, Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa şi Prahova.

În aceste judeţe va ninge abundent, se vor cumula peste 60- 70 l/mp, iar stratul de zăpadă nou depus va fi semnificativ.

 

În zona montană înaltă va fi viscol, iar rafalele vor depăşi 70 km/h.

 

De asemenea, şi codul galben a fost prelungit până duminică la ora 18.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
prelungire,
ninsori,
cod portocaliu,
viscol,
harta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.