Visa: Numărul tranzacţiilor online din Europa va depăşi în premieră pragul de 10 milioane pe zi

Postat la 06 decembrie 2012 11 afişări

Numărul tranzacţiilor online realizate de europeni în căutarea cadourilor de Crăciun va depăşi luni, în premieră, pragul de zece milioane pe zi, iar posesorii de carduri Visa vor cheltui online peste 565 milioane euro, dintre care 80% pe carduri de debit, estimează compania de tehnologie de plăţi.

Cumpărătorii vor cheltui în medie 400.000 euro pe minut, iar momentul de vârf se estimează că va avea loc în intervalul între 20:00 şi 21:00 GMT.

Visa Europe se aşteaptă să proceseze aproximativ 7.000 de tranzacţii în fiecare minut, în contextul în care consumatorii din Europa sunt în căutarea cadourilor de Crăciun şi încearcă să beneficieze de ofertele online şi să evite aglomeraţia generată de cumpărăturile de Crăciun.

"Cu ocazia Mega Monday, estimăm că anul acesta se va înregistra o creştere de 20% comparativ cu 2011 şi că vom procesa, pentru prima dată, zece milioane de tranzacţii online într-o singură zi în Europa. Observăm că tot mai mulţi consumatori apelează la internet pentru a face cumpărături şi acest lucru reflectă încrederea acestora privind siguranţa utilizării cardurilor Visa pentru tranzacţiile online, în special prin intermediul platformei Verified by Visa. Volumul tranzacţiilor pe care le procesăm zilnic, precum şi datele din trecut privind tendinţele de consum, ne oferă o imagine de ansamblu extraordinară asupra comportamentului de plată al consumatorilor", a declarat într-un comunicat Steve Perry, director comercial al Visa Europe.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Visa,
tranzacţii,
Europa,
tehnologie
/actualitate/visa-numarul-tranzactiilor-online-din-europa-va-depasi-in-premiera-pragul-de-10-milioane-pe-zi-10375003
10375003
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.