VIOLENŢELE DE LA CAIRO. Medici ai Fraţilor Musulmani anunţă 75 de morţi: "Toţi au fost ucişi cu muniţie de război"

Postat la 27 iulie 2013 39 afişări

Cel puţin 75 de susţinători ai preşedintelui egiptean destituit Mohamed Morsi au fost ucişi în confruntările cu poliţia, sâmbătă dimineaţa, pe drumul către aeroportul din Cairo, potrivit unui spital de campanie administrat de Fraţii Musulmani.

VIOLENŢELE DE LA CAIRO. Medici ai Fraţilor Musulmani anunţă 75 de morţi: "Toţi au fost ucişi cu muniţie de război"

 Spitalul de campanie instalat de susţinătorii lui Morsi în moscheea Rabaa al-Adawiya, la periferia Nasr City, în nordul Cairo, a anunţat 75 de morţi şi 1.000 de răniţi în ciocnirile cu poliţia pe drumul către aeroport, în apropiere de moschee, a anunţat agenţia oficială Mena.

Un jurnalist al AFP a relatat că a văzut 37 de cadavre aliniate, sâmbătă dimineaţa, la morga improvizată a spitalului de campanie. Surse medicale de la faţa locului au declarat că acestea prezentau urme de gloanţe şi că alte cadavre au fost transportate către alte instituţii.

Ulterior, Ministerul Sănătăţii a oferit un bilanţ de 20 de morţi şi 177 de răniţi.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/violentele-de-la-cairo-medici-ai-fratilor-musulmani-anunta-75-de-morti-toti-au-fost-ucisi-cu-munitie-de-razboi-11164668
11164668
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.