Vintu: In 2007, la referendum, Basescu a venit la mine sa-l sustin, eu am fost de acord

Postat la 15 septembrie 2010 7 afişări

Sorin Ovidiu Vintu a declarat miercuri in fata completului, care judeca recursul acestuia fata de decizia de arestare preventiva, ca seful statului i-a cerut sprijin mediatic in 2007, cu ocazia referendumului pentru suspendare, propunere pe care a acceptat-o, pentru "progresul Romaniei".

"In 2007, la referendum, el (Traian Basescu, n.r.) a venit la mine sa-l sustin. Eu i-am spus ca sunt de acord, si am stabilit impreuna cu el anumite criterii in baza carora il sustin, bazate pe progresul si modernizarea Romaniei", a declarat Vintu, miercuri, in fata instantei care judeca recursul sau fata de hotararea prin care instanta inferioara a decis arestarea sa si a altor doua persoane pentru 29 de zile, sub acuzatia de favorizare a infractorului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Vintu,
Basescu,
referendum
/actualitate/vintu-in-2007-la-referendum-basescu-a-venit-la-mine-sa-l-sustin-eu-am-fost-de-acord-7247775
7247775
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.