Vintu il felicita pe Geoana la ora 18.00, la turul 2 al Prezidentialelor

Postat la 18 octombrie 2010 11 afişări

Dosarul lui Sorin Ovidiu Vintu contine o convorbire a omului de afaceri cu Mircea Geoana, candidatul PSD la Prezidentiale, pe care il felicita la ora 18.00, in 6 decembrie, cand era in desfasurare turul doi al alegerilor, dar si cu Dan Ioan Popescu si cu Cozmin Gusa.

Sorin Ovidiu Vintu sunase initial la liderul PSD, acesta nu raspunsese, astfel ca l-a contactat ulterior pe omul de afaceri.

"SORIN OVIDIU VINTU: Alo!

MIRCEA GEOANA: Buna! Ce faci? Iarta-ma, n-am auzit telefonul, ca eram intr-o zona mai proasta.

SORIN OVIDIU VINTU: Domnul meu, nicio problema! Vreau sa fiu primul roman care va adreseaza urarea de: Felicitari, domnule presedinte al Romaniei!

MIRCEA GEOANA: Doamne ajuta! Ce cifre ai?

SORIN OVIDIU VINTU: Domnule presedinte al Romaniei, sunt primul roman care v-a spus astfel. V-as ruga totusi sa ma notati in catastifele istoriei.

MIRCEA GEOANA : Am notat. Deja sunt cu pixul in mana. (rad amandoi)".

Cititi mai multe stenograme pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
Vintu,
Geoana,
stenograme,
alegeri
/actualitate/vintu-il-felicita-pe-geoana-la-ora-18-00-la-turul-2-al-prezidentialelor-7491215
7491215
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.