Vintu era interesat sa controleze declaratiile persoanelor care il puteau incrimina

Postat la 13 septembrie 2010 9 afişări

Sorin Ovidiu Vantu era interesat sa controleze "comportamentul procesual" al persoanelor ale caror declaratii il puteau incrimina, fapt dovedit in momentul in care il critica pe Virgil Popa, fratele lui Nicolae Popa, pentru ca s-a dus la sediul Parchetului, arata motivarea instantei in cazul SOV.

Instanta sustine ca Sorin Ovidiu Vintu a fost initiatorul intregul demers infractional de sprijinire a lui Popa, fapt care ar reiesi dintr-o discutie telefonica interceptata.

"Tribunalul gaseste deosebit de relevanta convorbirea telefonica din data de 4.01.2010, purtata de inculpatul Stoian cu o persoana necunoscuta localizata in Indonezia, in cadrul careia se transmite inculpatului Sorin Ovidiu Vintu ca numitul Nicolae Popa va respecta angajamentul luat «acum 9 ani de zile», iar temerile inculpatului Sorin Ovidiu Vantu ca cineva va spune ceva impotriva sa sunt neintemeiate. Tribunalul deduce din acest context ca staruintele inculpatului Sorin Ovidiu Vintu in a impiedica finalizarea procedurii de extradare nu par altruiste", se arata in documentul citat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
Vantu,
dosare,
arest,
parchet,
ICCJ
/actualitate/vintu-era-interesat-sa-controleze-declaratiile-persoanelor-care-il-puteau-incrimina-7214243
7214243
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.