Vine relaxarea restricţiilor în Bucureşti. Rata de incidenţă a scăzut, astăzi, sub 3,5 la mie

Postat la 26 aprilie 2021 63 afişări

Vine relaxarea restricţiilor în Bucureşti. Rata de incidenţă a scăzut, astăzi, sub 3,5 la mie

Rata de incidenţă a scăzut în Bucureşti sub 3,5 la mia de locuitori. Asta înseamnă că bucureştenii scapă de restricţiile de weekend. Se deschid sălile de sport, iar circulaţia va fi liberă până la ora 22:00.

Luni, rata de incidenţă cumulată calculată la 14 zile a ajuns în Bucureşti la 3,46 la mie.

Prefectul Alin Stoica a declarat la Digi24 că a convocat deja Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă, iar dacă şi autorităţile sanitare sunt de acord, de la miezul nopţii nu se mai aplică restricţiile de weekend.

Bucureştenii vor putea intra în case până la ora 22:00 în loc de ora 20:00 şi la sfârşit de săptămână, iar magazinele vor avea în weekend acelaşi program pe care îl au în timpul săptămânii.

Cinematografele şi restaurantele nu îşi schimbă încă programul, a spus Alin Stoica, deoarece acestea au nevoie ca rata de infectare să coboare sub 3 la mie. Însă, se vor putea redeschide sălile de sport.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
rata

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.