VIDEO. Declaraţie-şoc a lui Jeremy Clarkson: "I-aş scoate afară şi i-aş executa în faţa familiilor lor"

Postat la 01 decembrie 2011 19 afişări

Vedeta Top Gear Jeremy Clarkson şochează din nou, nu cu vreo cascadorie făcută cu maşina ci cu o declaraţie despre greviştii Din Marea Britanie. "Sincer, i-aş împuşca pe toţi. I-aş scoate afară şi i-aş executa în faţa familiilor lor", a spus Clarkson, într-o emisiune la BBC, referindu-se la funcţionarii din sistemul public care au ieşit miercuri în stradă.

Aceasta n-a fost însă singura declaraţie şocantă a vedetei Top Gear. În timpul aceleiaşi emisiuni el a spus că trenurile nu ar mai trebui să oprească pentru că cineva s-a sinucis aruncându-se pe cale ferată.

"Câteodată iau trenul pentru a veni la Londra, dar întotdeauna se opreşte în Reading. Întotdeauna se întâmplă pentru că cineva a sărit în faţa trenului. Mă întreb de ce ar trebui să se oprească pentru că a lovit pe cineva. Care e ideea? Nu le va face mai bine", a spus el.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Top Gear,
Jeremy Clarkson
/actualitate/video-declaratie-soc-a-lui-jeremy-clarkson-i-as-scoate-afara-si-i-as-executa-in-fata-familiilor-lor-9022103
9022103
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.