Video BOTOŞANI: 20 de localităţi, afectate de viscol şi ninsori. Duşa: Situaţia rămâne gravă, şefii de instituţii să prezinte corect situaţia din teren - VIDEO

Postat la 19 decembrie 2012 14 afişări

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, a anunţat, miercuri dimineaţă, că situaţia din judeţul Botoşani rămâne gravă, iar la această oră sunt blocate nouă drumuri judeţene, în timp ce 72 de şcoli sunt închise, 20 de localităţi din judeţ fiind afectate de viscol şi ninsori.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşă, a participat, miercuri dimineaţă, la Prefectura Botoşani, la Comandamentul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, alături de şeful Jandarmeriei Române, colonelul Mircea Olaru, şeful Poliţiei Române, chestorul şef de poliţie Petre Tobă, şeful Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), generalul de brigadă Ioan Baş şi autorităţile judeţene şi locale.

Duşa a anunţat că miercuri dimineaţă a fost deblocat drumul între localităţile Păltiniş şi Horodiştea, unde oamenii erau izolaţi de la sfărşitul săptămânii trecute, iar acolo vor fi transportate produse de la rezerva de stat - 1.000 de pâini şi o tonă de alimente constând în ulei, făină, zahăr şi orez. Ajutoarele, provenite de la cantina municipiului Botoşani, vor fi trimise la persoanele aflate în dificultate, fiind transportate de 30 de jandarmi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Botosani,
Duşa,
teren,
instituţii
/actualitate/video-botosani-20-de-localitati-afectate-de-viscol-si-ninsori-dusa-situatia-ramane-grava-sefii-de-institutii-sa-prezinte-corect-situatia-din-teren-video-10400687
10400687
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.