Videanu: Salariile bugetare pot reveni începând din 2011 la nivelurile dinaintea scăderii cu 25%

Postat la 04 august 2010 13 afişări

Salariile din sistemul bugetar ar putea reveni începând de anul viitor, în trepte, la nivelurile dinaintea reducerii cu 25%, potrivit ministrului Economiei, Adriean Videanu.

"În 2011 se vor crea premisele pentru a reveni la salariile dinainte de tăierea de 25% şi să urce în trepte la nivelul anterior", a declarat Videanu, marţi, la videochatul Gândul.

Potrivit lui Videanu, sistemul de pensii este într-o dificultate majoră. "Anul acesta trebuie să facem un transfer de la bugetul de stat la bugetul asigurărilor sociale de 2,8 miliarde de euro. Noua lege vine să echilibreze, până la orizontul anului 2015, acest sistem. Trebuie să eliminăm orice excese, în zona pensiilor speciale mai ales, ca să echilibrăm sistemul", a mai spus ministrul Economiei.

Cititi mai multe pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
Videanu,
salarii,
scadere,
bugetari
/actualitate/videanu-salariile-bugetare-pot-reveni-incepand-din-2011-la-nivelurile-dinaintea-scaderii-cu-25-6764421
6764421
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.