Videanu: Analizam reducerea cotei unice la 10%. Boc: Sa lasam scenarita

Postat la 08 iulie 2010 16 afişări

La cateva ore dupa ce Adriean Videanu a confirmat pentru Gandul ca se analizeaza posibilitatea reducerii cotei unice, premierul Emil Boc a declarat ca "trebuie lasata scenarita" si ca "ce avem in vigoare aceea exista".

In cadrul sedintei de luni a Biroului Permanent National al PDL, liderii partidului au discutat despre posibilitatea micsorarii cotei unice de la 16% la 10%, concluzia fiind ca se va face o analiza in Guvern pentru a stabili oportunitatea acestei masuri. Ministrul Economiei, Adriean Videanu, a confirmat, marti, pentru Gandul ca exista aceasta intentie. "Da. Este in analiza", a raspuns Videanu la intrebarea daca PDL analizeaza posibilitatea micsorarii cotei unice la 10 procente. Cateva ore mai tarziu, cu ocazia unei conferinte de presa privind situatia din zonele inundate, premierul Emil Boc a negat existenta unei astfel de analize si chiar a discutiilor in acest sens.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
reducere,
cota unica,
analiza,
Videanu,
Boc
/actualitate/videanu-analizam-reducerea-cotei-unice-la-10-boc-sa-lasam-scenarita-6520456
6520456
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.