Victorie scurta pentru Obama: Reforma medicala se intoarce la vot

Postat la 25 martie 2010 50 afişări

Legea privind reforma sistemului de asigurari de sanatate, sustinuta de presedintele american Barack Obama, va trebui retrimisa la Camera Reprezentantilor pentru un nou vot, din cauza unei erori de procedura, a declarat purtatorul de cuvant al liderului majoritatii democrate din Senat.

"Dupa ore de incercari de blocare" a textului, republicanii "au gasit doua dispozitii relativ minore, care constituie vicii ale procedurii din Senat, si va trebui sa retrimitem textul in fata Camerei Reprezentantilor", a declarat miercuri seara Jim Manley, purtator de cuvant al liderului majoritatii democrate din Senat, Harry Reid.

Aceasta masura reprezinta un revers pentru democrati, care au votat in final textul duminica, in Camera Reprezentantilor, cu 219 voturi pentru si 212 impotriva, dupa mai multe luni de negocieri dificile.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/victorie-scurta-pentru-obama-reforma-medicala-se-intoarce-la-vot-5776935
5776935
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.