Victor Spirescu, imigrantul român devenit celebru în Marea Britanie, a dispărut fără urmă

Postat la 10 ianuarie 2014 73 afişări

Românul Victor Spirescu, primul imigrant care a venit în Marea Britanie să lucreze după ridicarea ridicarea restricţiilor pe piaţa muncii, a dispărut fără urmă şi a renunţat de bunăvoie la locul de muncă, susţin foştii săi colegi de la spălătoria auto.

Victor Spirescu, imigrantul român devenit celebru în Marea Britanie, a dispărut fără urmă

 Angajaţii de la spălătoria auto din Biggleswade (comitatul Bedfordshire) au povestit că românul Victor Spirescu s-a întors după prima zi de muncă în apartamentul în care locuia împreună cu colegii săi, şi-a făcut bagajul, şi-a luat toate lucrurile şi i-a anunţat că pleacă să-şi vadă fratele, aflat la Londra. "Nu ştim unde se află în acest moment şi nici ce face şi nici poate fi contactat pe telefonul mobil din România, pentru că l-a închis", au povestit foştii săi colegii, relatează Daily Mail, în ediţia electronică.

Ei spun că Victor Spirescu a lucrat o singură zi şi a renunţat la locul de muncă de bunăvoie. De asemenea, conducerea spălătoriei auto din Biggleswade neagă categoric că românul a fost concediat.

Românul Victor Spirescu, în vârstă de 30 de ani, a ajuns în Marea Britanie la 1 ianuarie, fiind întâmpinat pe Aeroportul Luton de jurnalişti şi de parlamentarul laburist Keith Vaz, preşedintele Comisiei pentru Afaceri Interne din Camera Comunelor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/victor-spirescu-imigrantul-roman-devenit-celebru-in-marea-britanie-a-disparut-fara-urma-11879329
11879329
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.