Vicepreşedinte PNL: În pofida unor declaraţii uşor inflamate, fuziunea cu PDL merge mai departe

Postat la 04 iulie 2014 18 afişări

Vicepreşedintele PNL, deputatul Stelian Dolha, spune că, în pofida unor declaraţii "uşor inflamate", procesul de fuziune PNL-PDL merge mai departe, liberalii urmând să desemneze, "în două-trei săptămâni", candidatul lor pentru alegerile prezindenţiale.

Vicepreşedinte PNL: În pofida unor declaraţii uşor inflamate, fuziunea cu PDL merge mai departe

 "În pofida unor declaraţii uşor inflamate din partea celor două partide, culminând cu nişte accente patriotarde de genul «PDL nu e de vânzare», eu spun că fuziunea merge mai departe şi astfel de declaraţii eu zic că ar trebui să nu le mai rostologim în spaţiul public, ci să le analizăm în interiorul partidelor, mai ales că avem acum comisii de negociere şi să le rezolvăm pe plan intern.

Conducerile celor două partide şi echipele de negociere - fiindcă PNL are acum altă echipă de negociere din care face parte LuLudovic OrbanTeTeodor AtanasiuEduard Helvig, deci oarecum s-a schimbat echipa noastră - s-au întâlnit marţi cu echipa de negociere a PDL şi, oarecum, s-a intrat în calendarul fuziunii", a declarat Stelian Dolha, vineri, într-o conferinţă de presă la Bistriţa.

El a adăugat că, până la alegerile prezidenţiale, se va merge pe alianţă electorală, urmând ca după scrutin să se intre "pe repede înainte" în procesul de fuziune, aşa cum "e normal şi corect".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vicepresedinte-pnl-in-pofida-unor-declaratii-usor-inflamate-fuziunea-cu-pdl-merge-mai-departe-12887815
12887815
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.