Vicepreşedinte PC: Vrem o regionalizare care să devină un motor al economiei, nu pur politică sau etnică

Postat la 13 martie 2013 15 afişări

PC susţine regionalizarea României, dar aceasta trebuie să fie în beneficiul populaţiei şi nu al unor interese de grup şi să nu fie pe criterii etnice, a declarat miercuri vicepreşedintele PC Bogdan Ciucă.

Vicepreşedinte PC: Vrem o regionalizare care să devină un motor al economiei, nu pur politică sau etnică

 "PC susţine un asemenea proiect de regionalizare, care este extrem de important, avem contacte cu electoratul care ne ridică semne de întrebare. Noi nu avem semnale că sunt asemenea criterii etnice sau de interese de grup în proiectul guvernului, dar regionalizarea creează emoţii în rândul populaţiei", a spus Ciucă, la o conferinţă de presă.

Bogdan Ciucă a arătat că ar trebui o dezbatere "extrem de aşezată pentru ca această regionalizare să fie în beneficiul populaţiei, nu al unor interese de grup".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vicepresedinte-pc-vrem-o-regionalizare-care-sa-devina-un-motor-al-economiei-nu-pur-politica-sau-etnica-10664782
10664782
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.