Viaţa unui miliardar: Cum trăieşte fondatorul IKEA, la 87 de ani

Postat la 29 martie 2013 32 afişări

Fondatorul uneia dintre cele mai de succes companii la nivel mondial duce o viaţă modestă, deşi posibilităţile financiare i-ar permite acestuia să îşi satisfacă orice moft. Omul care a pus bazele IKEA trăieşte într-un mod care ar surprinde pe oricine.

Viaţa unui miliardar: Cum trăieşte fondatorul IKEA, la 87 de ani

 Ingvar Kamprad este fondatorul companiei IKEA, retailerul care a ajuns celebru în toată lumea pentru soluţiile de design interior şi amenajare. Chiar dacă averea acumulată de acesta pe parcursul vieţii ar putea să îi asigure un trai excentric, Kamprad a ales să se refugieze în anonimat şi cheltuieli zilnice chibzuite, notează Daily Express.

Omul de afaceri suedez, care pe 30 martie împlineşte 87 de ani, locuieşte într-o casă obşinuită, este mare fan al chifteluţelor produse şi vândute de IKEA şi preferă de fiecare dată să zboare la clasa economică în dauna clasei întâi oferită de companiile aeriene. Pe deasupra, afaceristul suedez nu pune mare accent pe partea materială a vieţii, acesta preferând să meargă la cumpărături la piaţa aflată în apropierea casei sale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/viata-unui-miliardar-cum-traieste-fondatorul-ikea-la-87-de-ani-10699710
10699710
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.