Viaţa lui Steve Jobs nu a fost niciodată uşoară. Povestea regelui din Silicon Valley (GALERIE FOTO)

Autor: Ana Raduta Postat la 06 octombrie 2011 81 afişări

Steve Jobs sau Regele din Silicon Valley, aşa cum a mai fost denumit, este una dintre cele mai importante figuri ale ultimei jumătăţi de secol din industria IT. Viaţa lui Steve Jobs nu a fost niciodată uşoară, iar ultimii ani nu au făcut excepţie, omul de afaceri luptând din greu cu o boală înfiorătoare – cancerul.

Cu un portofoliu de inovaţii care include Macintosh, iPod, iTunes, iPhone sau iPad, Steve Jobs şi-a asigurat un loc fruntaş în rândul celor mai importanţi oameni din istoria tehnologiei. Cu o avere de peste cinci miliarde de dolari, Jobs este povestea clasica a tânărului de condiţie modestă, dar cu o minte sclipitoare, care reuşeşte să-şi transforme pasiunea într-una dintre cele mai mari afaceri din lume.

Sursa: www.cnbc.com

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT & C,
Steve Jobs,
Apple,
biografie
/actualitate/viata-lui-steve-jobs-nu-a-fost-niciodata-usoara-povestea-regelui-din-silicon-valley-galerie-foto-8842482
8842482
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.