Veşti proaste pentru bucureşteni. Vor plăti de şapte ori mai mult pentru un locul de parcare. Astăzi s-a votat majorarea tarifelor

Autor: Laura Buciu Postat la 27 aprilie 2021 145 afişări

Veşti proaste pentru bucureşteni. Vor plăti de şapte ori mai mult pentru un locul de parcare. Astăzi s-a votat majorarea tarifelor

Parcarea s-a scumpit, de marţi, în Bucureşti, după ce consilierii local au votat noile tarife anuale. Capitala este împărţită în patru zone: A, B, C, D, cea mai scumpă fiind A, care reprezintă centrul. Aici, creşterea a fost de la 84 de lei, la 600 de lei anual.

Conform hotărârii consilierilor locali, Bucureştiul este împărţit în patru zone: A, B, C, D.

Cea mai scumpă parcare o vor plăti bucureştenii din zona A, care reprezintă centrul Capitalei. Aici, parcarea va costa 600 de lei, faţă de 84 de lei.

În zona B tariful va fi de 500 lei anual faţă de 66 de lei, în C va fi de 400 faţă de 55 de lei şi în zona de D va fi de 300 de lei, faţă de 37 de lei.

Taxele au crescut faţă de nivelul actual, solicitarea de majorare venind de la primarii de sector.

Principala modificare este că taxa e calculată anual, nu pe zi ca până acum. Asta a atras nemulţumirea consilierilor din opoziţie care au întrebat ce face proprietarul care vinde maşina sau se mută. „Rămâi cu banii luaţi” – a fost concluzia şi aşa s-a votat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
parcare,
capitală,
majorare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.