Vesti bune: RATB si Tarom dau inapoi de la greva

Postat la 29 mai 2010 11 afişări

Desi au anuntat ca se alatura "solidar" grevei anuntate pentru 1 iunie de lucratorii din administratie si invatamant, sindicalistii din RATB au anuntat vineri, dupa discutiile cu primarul Sorin Oprescu, ca 85% dintre tramvaiele si troleibuzele din Capitala vor circula.

Presedintele Sindicatului Transportatorilor RATB, Mircea Ionescu, a spus, la finalul discutiilor cu primarul general, ca in mod normal circula zilnic in Capitala 537 de tramvaie si troleibuze, iar dintre acestea in 1 iunie vor fi pe trasee 85%, informeaza Mediafax.

"Am decis sa nu facem greva de solidaritate intrucat masurile de austeritate anuntate de Guvern nu ne afecteaza", a declarat Mircea Ionescu.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
greva,
RATB,
Tarom
/actualitate/vesti-bune-ratb-si-tarom-dau-inapoi-de-la-greva-6202653
6202653
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.