Vesti bune pentru angajati

Postat la 16 noiembrie 2010 8 afişări

Companiile care nu au taiat anul trecut primele angajatilor de Craciun le vor acorda si in acest an, valoarea medie a acestora situandu-se undeva la 200 de lei. Pentru reducerea cheltuielilor, o parte din firme au prefera sa dea salariatilor produse in locul banilor, de multe ori chiar produsele proprii, a declarat Oana Datki, Country Manager al Consulteam, reprezentantul Mercer in Romania.

"Taierile majore ale primelor de Craciun s-au facut anul trecut, cand mai mult de jumatate din companii nu au mai dat deloc. In 2010, majoritatea celor care au pastrat primele anul trecut le vor acorda si acum", a spus Oana Datki, pentru incont.ro.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
angajati,
angajatori,
prime
/actualitate/vesti-bune-pentru-angajati-7721837
7721837
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.