Verificări în peste 20 de localităţi din Olt, unde prezenţa la referendum a depăşit sută la sută

Postat la 14 august 2012 42 afişări

Procurorii DNA au făcut cercetări în peste 20 de localităţi din judeţul Olt, unde prezenţa la referendum a depăşit sută la sută, magistraţii audiind preşedinţii mai multor secţii de votare, dar şi membrii acestora.

Preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, a declarat că procurorii Direcţiei Generale Anticorupţie au început, lunea trecută, ancheta în judeţul Olt, iar până în prezent au verificat mai multe secţii de votare din aproximativ 20 de localităţi.

"Procurorii DNA sunt în judeţul Olt de mai bine de o săptămână şi au verificat foarte multe secţii de votare, unde a fost înregistrată o prezenţă mare la vot. Spre exemplu, astăzi (n.r. - marţi), sunt în Piatra-Olt, Vitomireşti şi Sâmbureşti. Eu nu am fost chemat, însă am informaţiile de la primari şi membrii PSD care au fost prezenţi în secţiile de votare în ziua referendumului", a precizat Paul Stănescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vot,
Olt,
referendum
/actualitate/verificari-in-peste-20-de-localitati-din-olt-unde-prezenta-la-referendum-a-depasit-suta-la-suta-9947771
9947771
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.