Veniturile Yahoo! au crescut pentru prima dată în patru ani

Autor: Marius Oncu Postat la 30 ianuarie 2013 14 afişări

Veniturile companiei americane Yahoo! au crescut în trimestrul al patrulea al anului trecut pentru prima dată în ultimii patru ani, la 1,35 miliarde de dolari, în timp ce pentru întregul an au stagnat la 4,98 miliarde de dolari.

Veniturile companiei americane Yahoo! au crescut în trimestrul al patrulea al anului trecut pentru prima dată în ultimii patru ani, la 1,35 miliarde de dolari, în timp ce pentru întregul an au stagnat la 4,98 miliarde de dolari. Lichidităţile companiei au urcat de peste două ori anul trecut, de la 2,5 miliarde de dolari la 6 miliarde de dolari. Excluzând transferurile către parteneri, Yahoo! a consemnat venituri de 4,68 miliarde de dolari pentru anul trecut, în urcare cu aproape 7% faţă de 4,38 miliarde de dolari în anul precedent. Estimările companiei privind rezultatele pentru primele trei luni ale acestui an se situează însă uşor sub nivelul anticipat de piaţă, potrivit CNBC. Compania vizează venituri excluzând costurile cu partenerii de 1,07-1,1 miliarde de dolari, sub estimările analiştilor de pe Wall Street de 1,12 miliarde de dolari. Profitul net pentru anul trecut s-a situat la aproape 4 miliarde de dolari, comparativ cu 1 miliard de dolari în anul anterior, rezultatul fiind influenţat puternic de vânzarea unei participaţii la compania chineză Alibaba. Pentru trimestrul al patrulea, veniturile au avansat cu circa 2%, de la 1,32 miliarde de dolari în anul anterior la 1,35 miliarde de dolari.

Alte stiri pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Yahoo!,
venituri,
profit
/actualitate/veniturile-yahoo-au-crescut-pentru-prima-data-in-patru-ani-10529763
10529763
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.