Veniturile Orange România au stagnat în primul trimestru. Numărul de clienţi a avansat

Postat la 24 aprilie 2013 22 afişări

Veniturile Orange România au stagnat în primul trimestru al acestui an, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului precedent, la 219 milioane de euro, în timp ce numărul de clienţi a avansat uşor în intervalul analizat, la 10,214 milioane.

Veniturile Orange România au stagnat în primul trimestru. Numărul de clienţi a avansat

 Excluzând impactul deciziilor autorităţilor de reglementare a pieţei telecom, privind scăderea tarifelor de interconectare, veniturile Orange în România au înregistrat un avans de 4,5%, se arată în raportul financiar publicat, miercuri, de grupul France Telecom, care deţine Orange România. Tarifele de interconectare, sau de terminare a apelurilor, sunt plătite între operatori pentru convorbiri în afara reţelei.

Numărul de clienţi ai operatorului de telefonie mobilă în România s-a situat la 10,087 milioane în primul trimestru al anului trecut şi la 10,283 milioane în trimestrul al patrulea din 2012.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/veniturile-orange-romania-au-stagnat-in-primul-trimestru-numarul-de-clienti-a-avansat-10790204
10790204
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.