Vedetele de la Hollywood îşi exprimă regretul faţă de moartea lui James Gandolfini: "A fost un geniu, unul dintre cei mai mari actori din toate timpurile"

Postat la 20 iunie 2013 60 afişări

Vedetele de la Hollywood au reacţionat pe Twitter, miercuri, prin mesaje în care şi-au exprimat uluiala şi întristarea după aflarea veştii despre moartea actorului James Gandolfini, în Italia, la vârsta de 51 de ani, în urma unei crize cardiace.

Vedetele de la Hollywood îşi exprimă regretul faţă de moartea lui James Gandolfini: "A fost un geniu, unul dintre cei mai mari actori din toate timpurile"

 "A fost un geniu. Oricine l-a văzut vreodată jucând, chiar şi în cel mai mic rol al său, ştia acest lucru. Este unul dintre cei mai mari actori ai acestui timp sau chiar din toate timpurile. Mare parte din acel geniu stătea în acei ochi trişti ai lui. Îmi amintesc că i-am spus de multe ori: «Nu înţelegi. Eşti ca Mozart», A fost partenerul meu şi fratele meu", a declarat David Chase, creatorul serialului "Clanul Soprano", informează accesshollywood.com.

Steve Carell: "James Gandolfini a murit. De necrezut, e o veste extrem de tristă. Era un om bun".

Susan Sarandon: "E atât de trist că l-am pierdut pe James Gandolfini. A fost unul dintre cei mai dulci, mai amuzanţi şi mai generoşi actori cu care am lucrat vreodată. Condoleanţe familiei sale".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vedetele-de-la-hollywood-isi-exprima-regretul-fata-de-moartea-lui-james-gandolfini-a-fost-un-geniu-unul-dintre-cei-mai-mari-actori-din-toate-timpurile-10990556
10990556
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.