Vechile posturi de Poliţie vor fi reînfiinţate, în septembrie. Promoţia nouă de agenţi, încadrată în Poliţia Rurală

Postat la 30 august 2012 21 afişări

Vechile posturi de Poliţie care funcţionau în mediul rural vor fi reînfiinţate şi vor funcţiona din nou, din 1 septembrie, după ce infracţionalitatea în această zonă a crescut cu şase la sută în comparaţie cu anul trecut, au anunţat, miercuri, oficialii Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Potrivit surselor citate, infracţionalitatea a crescut după ce, anul trecut, Poliţia Rurală a fost reorganizată, iar posturile au devenit aproape inexistente, în sensul în care acolo a rămas un singur lucrător, cu program între 8.00 şi 16.00. Fără poliţişti în comune, spun oficialii MAI, furturile de animale, tâlhăriile şi infracţiunile stradale au crescut cu şase la sută comparativ cu 2011.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politie,
mediu rural,
agenti,
infiintare,
posturi
/actualitate/vechile-posturi-de-politie-vor-fi-reinfiintate-in-septembrie-promotia-noua-de-agenti-incadrata-in-politia-rurala-9996025
9996025
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.