Vasilescu: Observ o mare frustrare la un partid. Primarii lui nu livrează decât şobolani şi frig

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 29 aprilie 2022 378 afişări

„Observ o mare frustrare la un partid, cu risc mare să devină partiduleţ fiindcă primarii lui nu livrează decât şobolani şi frig”, declară primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu. Ea afirmă că a fost o competiţie între târguri de Paşte, nu între oraşe.

Vasilescu: Observ o mare frustrare la un partid. Primarii lui nu livrează decât şobolani şi frig

„Observ o mare frustrare la un partid, cu risc mare să devină partiduleţ fiindcă primarii lui nu livrează decât şobolani şi frig. De ieri şi-a scos toţi postacii la muncă, pe toate conturile pe unde li se permite accesul şi toţi ziariştii prieteni care se tot chinuiesc să scoată în faţă primarii neputincioşii ai partiduleţului, ca să spună că eu mint şi că nu ne-a declarat nimeni câştigătorii celui mai frumos târg european de Paşte. Păi informaţiile sunt publice, le poate vedea oricine doar uitându-se pe site-ul celor de la European Best Destinations”, declară Lia Olguţa Vasilescu, primarul municipiului Craiova.

Competiţia nu a fost între oraşe, ci între Târgurile de Paşte, adaugă Vasilescu.

„Şi da, am avut cel mai frumos târg! Cu iepuraşi, cu ponei, cu produse tradiţionale, cu spaţii interactive de joacă pentru copii, cu parcuri amenajate de vis pentru vizitatori. Votanţii nu au fost prezenţi fizic în vreun oraş organizator, ci au văzut fotografiile postate de fiecare oraş care a intrat în competiţie. Se pare că ale noastre au plăcut mai mult! Nu au votat craioveni, pentru că, din câte ştim noi, nici nu se iau în calcul voturile care vin din oraşul respectiv. De altfel, nu cred ca ne-aţi văzut cerând ajutorul vreunui craiovean la vot... European Best Destinations este site-ul de turism cu cei mai mulţi vizitatori din Europa, peste şase milioane, partener al Comisiei Europene. Sunt mai multe oraşe din România şi din toată Europa care se promovează financiar acolo, dar doar ca destinaţii turistice. Participanţii la concursuri sunt aleşi de site, pe baza fotografiilor şi sunt votaţi de vizitatorii site-ului, nu desemnaţi de cineva”, afirmă ea.

Potrivit primarului municipiului Craiova, după desemnarea prin vot a Târgului de Crăciun de la Craiova ca fiind al şaselea cel mai frumos târg european, în concursul organizat de acest site, toate hotelurile din Craiova au fost pline.

„Suntem convinşi că şi de data aceasta vom atrage atenţia asupra oraşului câştigător! Nu am putea să ne bucurăm, totuşi, că un oraş din România este prezentat Europei şi altfel decât cu cerşetori, şobolani şi mizerie? Eu vă invit la Craiova şi veţi descoperi un oraş altfel decât îl prezintă media naţională: cu multe clădiri monument, cu cele mai frumoase parcuri, cu evenimente atractive şi cu oameni primitori! Aşa cum îl descoperă toţi vizitatorii noştri care promit că vor mai reveni”, conchide Lia Olguţa Vasilescu.

Craiova este pe primul loc în topul destinaţiilor europene de Paşte, înaintea unor capitale şi oraşe europene cu tradiţie, precum Roma, Paris, Viena, Praga sau Londra, a scris joi pe Facebook primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu. Ea a prezentat sondajul realizat de un site de turism.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vasilescu,
sondaj,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.