Vărul preşedintelui sirian susţine că Bashar al-Assad se teme că ar putea fi asasinat de anturajul său

Postat la 10 septembrie 2013 44 afişări

Ribal al-Assad, vărul preşedintelui sirian Bashar al-Assad, susţine că liderul de la Damasc este mai îngrijorat de posibilitatea de a fi asasinat de anturajul său, mai degrabă decât de un atac militar împotriva regimului său.

Vărul preşedintelui sirian susţine că Bashar al-Assad se teme că ar putea fi asasinat de anturajul său

 "Eu cred în continuare că el (Bashar al-Assad) nu are nicio opţiune în prezent. Rămâne la putere pentru că nu are nicio opţiune", a declarat Ribal Al-Assad, care este de multă vreme un critic al vărului său, informează BBC News Online.

Ribal al-Assad, în vârstă de 38 de ani, locuieşte în Occident din anii '80, când tatăl său a fost exilat din Siria. Ribal, care a urmat şcoala în Statele Unite, locuieşte în prezent în Marea Britanie, unde a înfiinţat Organizaţia pentru Democraţie şi Libertate în Siria.

Tatăl lui Ribal, Rifaat, a pierdut lupta de putere din cadrul Partidului Baath în faţa fratelui său, Hafez al-Assad, predecesorul şi tatăl actualului preşedinte sirian.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/varul-presedintelui-sirian-sustine-ca-bashar-al-assad-se-teme-ca-ar-putea-fi-asasinat-de-anturajul-sau-11309975
11309975
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.