Vânzătorii spun că au reapărut cumpărătorii de locuinţe în construcţie. Cei mai mulţi sunt tineri IT-işti

Postat la 22 martie 2013 27 afişări

Promotorii complexurilor rezidenţiale susţin că pe piaţă au revenit cumpărătorii care achiziţionează locuinţe în construcţie, în unele cazuri chiar la stadiul de "groapă", situaţie nemaiîntâlnită în ultimii ani, cei mai mulţi fiind tineri, mulţi angajaţi în domeniul IT.

Vânzătorii spun că au reapărut cumpărătorii de locuinţe în construcţie. Cei mai mulţi sunt tineri IT-işti

 "Am început vânzarea în iulie anul trecut, iar în septembrie-octombrie s-au semnat primele contracte, chiar în stadiul de groapă. E o situaţie pe care n-am mai văzut-o demult pe piaţă, respectiv să vinzi înainte de a finaliza construcţia. Cei care cumpără sunt tineri de până în 40 de ani, care plătesc prin Prima Casă sau au apartamente vechi pe care le vând şi îşi cumpără nou. Majoritatea sunt IT-işti", a declarat agenţiei MEDIAFAX Mihai Lucian, sales manager al complexului Avangarde Forest, unul dintre expozanţii prezenţi la târgul imobiliar Project Expo.

Complexul este amplasat în zona Matei Millo din Pipera şi cuprinde 24 de case, fiecare cu 4 camere, cu o suprafaţă de 185 de metri pătraţi construiţi (129 mp utili) şi 180 de metri pătraţi de teren. Preţurile sunt de 95.000 euro, plus TVA, insclusiv 3 locuri de parcare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vanzatorii-spun-ca-au-reaparut-cumparatorii-de-locuinte-in-constructie-cei-mai-multi-sunt-tineri-it-isti-10684328
10684328
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.