Vanzarile iPad 2 s-au apropiat de un milion de unitati in weekendul de debut

Postat la 14 martie 2011 18 afişări

Vanzarile iPad 2 s-au apropiat de un milion de unitati in primul weekend de la lansarea de vineri, 11 martie, potrivit analistilor, un debut mult mai impresionant decat cel al primei versiuni a tabletei Apple, scoasa pe piata in aprilie 2010.

"Nu am fi surprinsi daca aflam ca Apple a vandut aproape un milion de iPad 2-uri in weekendul de debut", a declarat un analist al Wedbush Securities.Primul iPad a depasit pragul de un milion de unitati la 28 de zile de la lansare si s-a vandut in "doar" 300.000 de exemplare in primul weekend.

Retailerul american Best Buy a anuntat vineri ca unele magazine au epuizat stocul de iPad 2 si accesoriile sale in mai putin de zece minute.Global Equities Research estimeaza ca Apple a vandut in primul weekend de la lansarea iPad 2 de trei ori mai multe unitati decat la debutul primei versiuni a tabletei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vanzari,
iPad 2,
debut
/actualitate/vanzarile-ipad-2-s-au-apropiat-de-un-milion-de-unitati-in-weekendul-de-debut-8060557
8060557
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.