Vânzările de carburanţi ale MOL România au crescut în volum cu 7% în primele nouă luni

Autor: Carol Dan Postat la 15 noiembrie 2013 36 afişări

Vânzările de carburanţi ale distribuitorului de produse petroliere MOL România, din grupul ungar de petrol şi gaze MOL, au crescut în primele nouă luni cu 7%, la 373.000 de tone.

"Vânzările de motorină din România au urcat cu 8% la nouă luni, la 271.000 de tone (...) Benzina a generat vânzări de 98.000 de tone în primele nouă luni, cu 4% mai mult decât în aceeaşi perioadă din 2012", potrivit unui comunicat al companiei.

Compania precizează că volumele vândute includ şi gaz petrolier lichefiat şi lubrifianţi.

MOL România operează o reţea de 143 de benzinării, din care opt unităţi au fost deschise în acest an. Pe lângă activitatea de distribuţie a carburanţilor, grupul ungar MOL este prezent în România şi pe segmentul explorărilor de hidrocarburi, având concesionate trei perimetre în vestul ţării.

MOL România face parte din grupul ungar MOL, care desfăşoară operaţiuni în peste 40 de ţări şi are circa 30.000 de angajaţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MOL ROMÂNIA,
VÂNZĂRI,
CARBURANŢI
/actualitate/vanzarile-de-carburanti-ale-mol-romania-au-crescut-in-volum-cu-7-in-primele-noua-luni-11687962
11687962
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.