Vânzări peste estimările pieţei pentru Danone în trimestrul doi

Postat la 29 iulie 2013 56 afişări

Grupul francez Danone, cel mai mare producător de iaurturi la nivel mondial, a avut venituri totale de 5,72 miliarde euro în trimestrul al doilea, în urcare cu 6,7%, depăşind estimările analiştilor datorită vânzărilor solide de produse pentru bebeluşi şi lactate.

Vânzări peste estimările pieţei pentru Danone în trimestrul doi

 În condiţii comparabile, veniturile au avansat cu 6,5% faţă de perioada corespunzătoare a anului trecut, potrivit unui comunicat transmis luni de Danone.

Media estimărilor analiştilor indica o creştere de 5,7%, potrivit Bloomberg.

Volumul vânzărilor Danone a avansat cu 4,1%, cea mai solidă creştere din ultimii doi ani, notează compania.

Vânzările de produse pentru bebeluşi în China au depăşit estimările, cererea pentru lapte praf de import urcând în urma unor scandaluri privind siguranţa alimentaţiei pe plan local.

Acţiunile Danone au urcat luni la Paris cu până la 3,6%, înregistrând o creştere de 19% de la începutul acestui an. Valoarea de piaţă a companiei se ridică la 37,8 miliarde euro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vanzari-peste-estimarile-pietei-pentru-danone-in-trimestrul-doi-11172906
11172906
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.