Valiza pe care nu o vei mai pierde niciodată - VIDEO

Postat la 20 octombrie 2016 229 afişări

Valiza pe care nu o vei mai pierde niciodată - VIDEO

Dacă la maşini cu adevărat autonome mai mulţi producători lucrează, de ce nu ar face-o cineva şi în domeniul transporturilor de bagaje. TravelMate a dezvoltat prima valiză autonomă. Nu vei mai fi nevoit să-ţi cari bagajul greu după tine prin aeroport, ci te-ar putea urmări chiar el, foarte simplu.

Chiar şi când te grăbeşti valiza te poate însoţi fiind capabilă să atingă viteze de 10 km/oră. Aceasta poate fi folosită vertical sau orizontal şi este dotată cu senzori astfel încât să nu se lovească de obstacole sau alţi oameni care-i taie calea.

TravelMate este dotat şi cu o baterie ce are o autonomie de aproximativ patru ore şi care poate fi folosită şi pentru a încărca alte obiecte precum smartphone-uri sau laptop-uri.

Deocamdată nu veţi putea achiziţiona produsul deoarece este încă în fază de prototipare.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.