Valeriu Stoica, audiat în dosarul schimbului de terenuri Becali-MApN: Am dat un răspuns fără referiri concrete la problema MApN

Postat la 09 aprilie 2013 29 afişări

Fostul ministru al Justiţiei Valeriu Stoica a declarat marţi, la procesul privind schimbul de terenuri Becali-MApN, că el a dat un răspuns din partea MJ fără referiri concrete la problema Ministerului Apărării, ci doar la regimul general al bunurilor proprietate publică a statului.

Valeriu Stoica, audiat în dosarul schimbului de terenuri Becali-MApN: Am dat un răspuns fără referiri concrete la problema MApN

 Completul de cinci judecători de la instanţa supremă a reluat, marţi, audierile în cazul recursului făcut de procurorii anticorupţie împotriva deciziei de achitare a inculpaţilor din dosarul privind schimbul de terenuri în care sunt judecaţi fostul ministru al apărării, Victor Babiuc, omul de afaceri George Becali şi Dumitru Cioflină, fost şef al Marelui Stat Major General.

Cu acest prilej, instanţa l-a audiat pe fostul ministru al Justiţiei Valeriu Stoica, pe care l-a chestionat în legătură cu o adresă răspuns semnată de acesta şi remisă MApN.

"Este vorba de un punct de vedere exprimat în scris de către MJ, urmare unei solicitări scrise a MApN cu privire la regimul juridic al terenurilor proprietate publică în general", a arătat fostul demnitar în faţa judecătorilor, arătând că îşi menţine toate declaraţiile date în faţa procurorilor, dar şi a instanţei de fond.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/valeriu-stoica-audiat-in-dosarul-schimbului-de-terenuri-becali-mapn-am-dat-un-raspuns-fara-referiri-concrete-la-problema-mapn-10725718
10725718
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.