Valeriu Gheorghiţă, mesaj important pentru românii care au primit prima doză de vaccin şi acum aşteaptă rapelul

Postat la 19 ianuarie 2021 483 afişări

Valeriu Gheorghiţă, mesaj important pentru românii care au primit prima doză de vaccin şi acum aşteaptă rapelul

Lt. col. dr. Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID-19 în România, îi linişteşte pe românii care au primit prima doză, asigurându-i de faptul că vor primi, fără nicio problemă, şi rapelul, atunci când sunt programaţi.

Valeriu Gheorghiţă anunţă că există un calendar de livrare săptămânal, astfel că fiecare persoană îşi va primi atât prima doză, cât şi rapelul, potrivit programării.

“Noi am încercat să avem o evidenţă cât se poate de bună a numărului de doze, încât să rezervăm pentru fiecare persoană, să avem cumva o siguranţă că putem aloca dozele pentru rapel. Acesta a fost şi motivul pentru care noi nu am pus, dacă vreţi, toate dozele pe care le-am recepţionat în România în producţie, nu le-am distribuit în centrele de vaccinare, tocmai pentru că vrem să ne asigurăm că fiecare persoană va avea acces şi la doza de rapel, ceea ce cred că, în momentul de faţă, va fi asigurat, având în vedere că vorbim de un calendar de livrare săptămânal şi ne putem asigura că fiecare persoană îşi va primi atât doza iniţială, evident, cât şi doza de rapel”, a anunţat lt. col. dr. Valeriu Gheorghiţă, potrivit Radio România Actualităţi.

Valeriu Gheorghiţă, discuţii cu Comisia Europeană şi Pfizer/BioNTech

Valeriu Gheorghiţă precizează că probleme dozelor de rapel a fost atent dezbătută atât cu Comisia Europeană, cât şi cu producătorul Pfizer/BioNTech, în aşa fel încât campania de imunizare să decurgă corespunzător.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
primire,
romani,
asteptare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.