VACANŢA PERFECTĂ se planifică online: Când se găsesc cele mai convenabile oferte şi ce greşeli costisitoare trebuie evitate

Postat la 19 aprilie 2013 43 afişări

Turiştii preferă tot mai mult să aleagă ca destinaţii de vacanţă locurile liniştite, originale sau exotice, care să nu presupună nici izolare şi nici preţuri exagerat de mari, planificarea minuţioasă a concediului fiind primul pas spre o vacanţă reuşită.

VACANŢA PERFECTĂ se planifică online: Când se găsesc cele mai convenabile oferte şi ce greşeli costisitoare trebuie evitate

 Când este vorba de vacanţă şi de relaxare, tot mai multe persoane preferă şi caută destinaţii unde să nu se împiedice de grupuri de turişti gălăgioşi. În plus, alegerea unor destinaţii mai originale sau mai exotice decât Spania, Egipt, Grecia nu înseamnă nici izolare şi nici preţuri exagerat de mari, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Un sondaj realizat de PayPal la mai multe linii aeriene a oferit o imagine a destinaţiilor de vacanţă tot mai preferate de turişti, în top aflându-se Camerun, Malaysia, Santa Lucia şi Maldive, locuri care întrunesc condiţiile de linişte, exotism şi originalitate, dar şi pe cele de preţ impuse de majoritatea turiştilor.

Pentru planificarea concediului perfect, specialiştii recomandă respectarea unor reguli simple. Prima dintre ele se referă la stabilirea clară a destinaţiei. Partea plăcută când este vorba de planificarea unui concediu online este că este uşor de luat în calcul diverse criterii, stabilind exact de ce este nevoie din doar câteva click-uri. De asemenea, compararea preţurilor este recomandată.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vacanta-perfecta-se-planifica-online-cand-se-gasesc-cele-mai-convenabile-oferte-si-ce-greseli-costisitoare-trebuie-evitate-10766085
10766085
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.