Va intra Apple pe piata de televizoare?

Autor: Roxana Cristea Postat la 02 februarie 2011 10 afişări

Apple a dezvaluit recent ca va face investitii de 4 mld. de dolari in urmatorii doi ani pentru “ plati anticipate ale componentelor din inventar si cheltuieli de capital”. Multi analisti de pe piata au ajuns la concluzia ca Apple va intra pe piata de televizoare. Sa fie oare adevarat?

Potrivit unui zvon lansat astazi de catre compania de cercetare iSuppli, Apple lupta pentru " a garanta disponibilitatea de LCD-uri pentru liniile sale de iPad si iPhone", scrie businessinsider.com.

Concret, iSuppli crede ca Apple a stabilit acorduri cu LG, Sharp si Toshiba pentru furnizarea de display-uri, incluzand tehnologiile numite IPS (comutare in plan) si LTPS (polisilicon la temperatura joasa).

Nu exista nicio indolaia ca focusul Apple este pe gadgeturi portabile, cum ar fi iPhone, iPod touch si iPad, care reprezinta viitorul Apple (si o parte mare din veniturile si profiturile companiei). Daca Apple va intra pe piata de televizoare, asa cum se asteapta multe persoane, nu va fi pentru a concura la preturi, ci va concura pentru o tehnologie mai buna. Ar putea fi aceasta investitie de 4 mld de dolari un prim pas?

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Apple,
televizor,
/actualitate/va-intra-apple-pe-piata-de-televizoare-7942875
7942875
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.