Va ajunge Titanic II la New York? – GALERIE FOTO

Autor: Dorin Oancea Postat la 27 februarie 2013 44 afişări

Miliardarul australian Clive Palmer vrea să construiască Titanic II, o replică perfectă a vestitului Titanic. Miliardarul a prezentat o serie de imagini generate pe computer care prezintă nava. Prima călătorie a lui Titanic II este programată pentru 2016, de la Southampton către New York. Nava este constrută la şantierul naval Jinling din China.

Exteriorul va fi asemănător cu cel al primului Titanic, dar nava va fi echipată cu tehnologia cea mai recentă. Titanic a plecat din Southampton la 15 aprilie 1912, dar s-a lovit de un iceberg şi s-a scufundat împreună cu 1523 de pasageri şi membri ai echipajului.

Titanic II va avea 2400 de pasageri în 840 de cabine; doritorii au început deja să plătească sume ce au ajuns chiar la un milion de dolari pentru a putea participa la primul drum al navei.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/va-ajunge-titanic-ii-la-new-york-galerie-foto-10609120
10609120
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.