USR nu e de acord cu deciziile PSD: Delta Dunării ajunge în mâinile baronilor locali PSD

Postat la 15 iunie 2019 63 afişări

USR nu e de acord cu deciziile PSD: Delta Dunării ajunge în mâinile baronilor locali PSD

Reprezentanţii USR au transmis, sâmbătă, că dezaprobă ferm numirea lui Cătălin Ţibuleac, fost şef al SRI Tulcea, în funcţia de guvernator al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei „Delta Dunării”, acuzând-o pe Viorica Dăncilă că face numiri după criteriul apropierii de baronii PSD.

„PSD şi premierul Viorica Dăncilă dovedesc astfel, încă o dată, că nu au înţeles mesajul transmis de români, la urne, pe 26 mai şi continuă politica păguboasă de numire în funcţii cheie a unor oameni doar după criteriul apropierii de baronii PSD. USR îi cere public premierului Viorica Dăncilă să revină asupra deciziei de numire în funcţia de guvernator al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei „Delta Dunării” a domnului Cătălin Ţibuleac, fost şef al Direcţiei Judeţene de Informaţii Tulcea, pe scurt SRI Tulcea, un apropiat al baronului PSD de Tulcea, Horia Teodorescu. De altfel, în ultimii ani, Cătălin Ţibuleac a condus un ONG controlat de Consiliul Judeţean Tulcea, ONG finanţat din banii primăriilor printr-o taxă lunară de 500 de euro”, precizează reprezentanţii USR, într-un comunicat de presă remis, sâmbătă, MEDIAFAX.

Liderul USR Tulcea a afirmat că PSD şi Viorica Dăncilă demonstrează că nu au înţeles nimic din votul românilor la alegerile europarlamentare.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
usr,
delta,
dunare,
acord

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.