USR: Gabrielei Firea îi plac funcţiile importante, bănoase şi cu pârghii de putere

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 26 octombrie 2020 344 afişări

Liderii USR o critică pe Gabriela Firea că nu a păstrat mandatul de consilier general, ci preferă să fie senator: „Îi plac funcţiile importante, bănoase şi cu pârghii de putere”.

USR:  Gabrielei Firea îi plac funcţiile importante, bănoase şi cu pârghii de putere

„Plângeri penale şi chemări în judecată, scandal după scandal, nenumărate fabulaţii şi victimizări continue. Aşa se pot rezuma atât ultimii patru ani în care Gabriela Firea a fost primar general, cât şi anii în care aceasta a fost senator PSD. De la aşa-zisa demisie din PSD din ianuarie 2014, pe fondul unui scandal în USL, la sceneta opoziţiei faţă de Liviu Dragnea din 2018, de la ameninţările pe care le invoca pe când conducea Comisia Nana la „mâna criminală” şi sârma din 2019”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a USR.

Liderii Uniunii mai afirmă că Gabriela Firea a folosit constant plângerile penale în încercarea de a-i reduce la tăcere pe cei care au îndrăznit să-i critice deciziile luate ca primar general.

„Acum, în timp ce se ţine cu ghearele de scaunul de edil pierdut, susţine că vrea se bată în continuare pentru bucureşteni. Dacă ar fi vrut cu adevărat asta o putea face şi din postura de consilier general. Dar, nu, Gabrielei Firea îi plac funcţiile importante, bănoase şi cu pârghii de putere. Ce o recomandă pentru un mandat de senator? Faptul că a împânzit Primăria Generală şi companiile municipale înfiinţate ilegal cu oameni apropiaţi cuplului Firea-Pandele? Sau faptul că a cheltuit banii bucureştenilor după bunul plac, inclusiv pentru a-şi face campanie electorală, lăsând un prejudiciu la Primăria Capitalei de aproape 40 de milioane de euro? Ori acele scandaluri cu iz penal gen investiţiile de la Spitalul Gomoiu, tramvaiele turceşti şi cele 5,6 hectare ale Parcului Verdi cumpărate cu peste 50 de milioane de euro?”, transmite USR.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
usr,
firea,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.