USL: Lovitura de stat a început odată cu decizia PDL de a boicota referendumul

Postat la 25 iulie 2012 12 afişări

Secretarul general adjunct al PNL, Dan Mihalache, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că adevărata lovitură de stat a început marţi, odată cu decizia PDL de a boicota referendumul şi cu anunţul lui Traian Băsescu privind întoarcerea sa la Cotroceni indiferent de rezultat.

"USL doreşte să atragă atenţia opiniei publice interne şi internaţionale asupra faptului că adevărata lovitură de stat în România a început ieri, odată cu decizia PDL de a boicota referendumul şi cu anunţul pe care, cu seninătate, domnul Traian Băsescu l-a făcut, că se întoarce la Cotroceni indiferent de rezultat", a spus Mihalache. El a precizat că, practic, Traian Băsescu şi PDL au recunoscut, prin luarea deciziei de a boicota referendumul, că nu mai au nicio şansă de a obţine voturile şi încrederea românilor şi că singura modalitate în care îşi pot păstra scaunul e una de ordin procedural.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
lovitura de stat,
boicot,
referendum
/actualitate/usl-lovitura-de-stat-a-inceput-odata-cu-decizia-pdl-de-a-boicota-referendumul-9901555
9901555
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.