USL a citit cererea de SUSPENDARE A PREŞEDINTELUI. Reacţia lui Băsescu: Ponta, premierul copy-paste

Postat la 05 iulie 2012 5 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a declarat în plenul Parlamentului că unul dintre motivele solicitării de suspendare a sa din funcţie este conjuctural, determinat de faptul că premierul Victor Ponta, furnizat de USL, a ajuns să fie cunoscut în toată lumea ca "primul-ministru copy paste".

"Voi reveni în plen când se va vota cererea de suspendare. Vă multumesc deci anticipat pentru invitarea mea la dezbaterea în Parlament a cererii de suspendare", a spus Băsescu.

LIVE VIDEO

"La referendum mi-aş dori mult să fiu votat de pensionarii care nu au pierdut nimic la pensie sau de pensionarii cărora le-a crescut pensia în timpul mandatelor mele", a declarat preşedintele. "S-ar putea ca referendumul să confirme că am avut dreptate să fiu cinstit cu românii."

În solicitarea privind suspendarea din funcţie a lui Traian Băsescu, prezentată plenului de senatorul PSD Toni Greblă, USL susţine că preşedintele a încercat mereu în ultimii trei ani să anuleze regimul democratic românesc, iar perseverenţa acestuia în a încălca legea fundamentală "demonstrează o atitudine iremediabilă", care îndreptăţeşte solicitarea de suspendare.

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/usl-a-citit-cererea-de-suspendare-a-presedintelui-reactia-lui-basescu-ponta-premierul-copy-paste-9817902
9817902
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.