Ursula von der Leyen a intrat în autoizolare, după contactul cu o persoană bolnavă de Covid-19

Autor: Mihai Draghici Postat la 05 octombrie 2020 21 afişări

Ursula von der Leyen a intrat în autoizolare, după contactul cu o persoană bolnavă de Covid-19

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, s-a plasat în autoizolare după ce a avut contact cu o persoană diagnosticată ca fiind infectată cu noul coronavirus, informează publicaţia Der Spiegel.

"Am fost informată că am participat la o întrevedere marţea trecută la care a participat şi o persoană care a avut rezultat pozitiv la Covid-19. Conform reglementărilor în vigoare, intru în izolare până mâine dimineaţă. Am avut rezultat negativ joi şi fac din nou testul astăzi", a transmis Ursula von der Leyen prin Twitter luni.

Contactul potenţial contagios a avut loc în cursul unei vizite în Portugalia. Ursula von der Leyen a participat marţea trecută la o reuniune organizată de Preşedinţia Portugaliei. Potrivit presei, la reuniune a fost prezent şi un oficial care duminică a fost confirmat ca având coronavirus.

Miercurea trecută, Ursula von der Leyen a participat la o întâlnire cu toţi membrii Comisiei Europene, iar joi şi vineri a fost prezentă la summitul Uniunii Europene, desfăşurat la Bruxelles.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ue,
von der leyen,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.