Urban Logistic, un jucător din piaţa locală de servicii de livrări la domiciliu, raportează o dublare a cifrei de afaceri în pandemie

Autor: Andra Stroe Postat la 18 noiembrie 2020 58 afişări

Urban Logistic, un jucător din piaţa locală de servicii de livrări la domiciliu, raportează o dublare a cifrei de afaceri în pandemie

Urban Logistic, jucător pe piaţa de servicii de livrări la domiciliu şi livrări rapide din Bucureşti, a înregistrat o majorare de 250% a cifrei de afaceri, mărindu-şi echipa la 68 de angajaţi de la 27, în 2019. Datorită creşterii înregistrate în acest an, dar şi accentuării nevoii de livrări în perioada pandemiei, Urban Logistic semnează acum parteneriate noi cu diferite branduri, precum reţeaua de supermarketuri Mega Image.

Serviciului de livrări Urban Logistic a fost înfiinţat la începutul anului 2019, când fondatorii au achiziţionat primele 35 de scutere, iar în luna iunie a fost dat startul serviciilor de livrare last-mile. În timpul pandemiei, datorită numărului mare de solicitări de pe piaţă, Urban logistic şi-a dublat cifra de afaceri şi a achiziţionat încă 30 de scutere. În prezent, compania dispune de peste 95 de scutere şi 60 de şoferi, care efectuează în medie, până la 500 de comenzi pe zi. 

În următoarele luni ale anului 2020, reprezentanţii businessului se aşteaptă la o creştere a volumului de livrări, dar şi a numărului de angajaţi, precum şi la o creştere a cifrei de afaceri cu 350%. „Urban Logistic a deschis peste 100 de oportunităţi de angajare în timpul pandemiei pentru şoferi livratori pe scuter. Cu un număr mai mare de şoferi şi angajaţi, compania va putea asigura o livrare cât mai rapidă, iar acest lucru este foarte important mai ales pentru dezvoltarea comerţului online”, spun reprezentanţii businessului.

Pentru viitoare parteneriate, compania îşi doreşte să încheie colaborări cu cât mai multe platforme ecommerce care au nevoie de servicii rapide de livrări (sub o oră sau livrări în decursul aceleiaşi zile). Pentru anul 2021, compania se aşteaptă să înregistreze o creştere a vânzărilor şi a cifrei de afaceri, dar mai ales o creştere a echipei de şoferi livratori pe scuter Urban Logistic, de până la 250 de noi angajaţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
livrari,
servicii,
piata

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.