Uraganul Harvey a ridicat preţul petrolului

Postat la 29 august 2017 61 afişări

Sectorul energiei a cunoscut un salt în preţuri, după apariţia uraganului Harvey, în condiţiile în care preţul benzinei a crescut în SUA, iar rafinăriile de pe coastă au redus sau chiar oprit operaţiunile de producţie din cauza uraganului, spune Ole Hansen, Head of Commodity Strategy la Saxo Bank.

Uraganul Harvey a ridicat preţul petrolului

Precipitaţiile generate de primul uragan care a lovit Texasul în ultimul deceniu produce, în acelaşi timp, griji suplimentare pentru recoltele de soia şi bumbac, adaugă analistul în comentariul privind evoluţia preţurilor la mărfuri din săptămâna precedentă.

Metalele preţioase stau cuminţi, spune analistul, în condiţiile în care aurul se străduieşte să treacă de pragul cheie de rezistenţă şi aşteaptă veştile de la reuniunea bancherilor centrali din Jackson Hole, Wyoming.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.