UPDATE: Madalina Manole s-a sinucis potrivit primelor cercetari

Postat la 14 iulie 2010 47 afişări

Cantareata Madalina Manole a murit astazi, in ziua in care a implinit 43 de ani.

Cantareata a fost gasita decedata in locuinta ei din Otopeni, in jurul orei 6:30. Anuntul a fost facut de catre sotul acesteia care a declarat autoritatilor ca Madalina Manole ar fi luat mai multe medicamente. Artista a fost internata in urma cu cateva luni din cauza unor afectiuni ale inimii.

Primele indicii in urma cercetarilor efectuate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti in cazul decesului Madalinei Manole arata faptul ca artista "a ingerat in mod voluntar o substanta toxica". Anchetatorii au gasit langa corpul Madalinei Manole un recipient cu insecticid si un pahar, au declarat, anterior, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Artista Madalina Manole, care a murit, miercuri dimineata, a fost gasita de ambulanta intr-o balta de sange, avand capul spart.

Ambulanta a fost anuntata la ora 5.37 pentru o femeie pe numele de Madalina Petru, de catre sotul artistei, Mircea Petru, spunand ca artistei i s-a facut rau. Cea mai propiata ambulanta a ajuns la ora 6.01 si a gasit-o in stop cardioprespiratior, fiindu-i facuta o manevra de resuscitare, iar apoi fiind chemat medicul, care a ajuns in trei minute. Madalina Manole a fost gasita langa baie, intr-o balta de sange, cu capul spart, au declarat surse judiciare. Langa ea s-a gasit un bidon cu o substanta chimica, pe hol mirosind puternic a aceasta substanta.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
Madalina Manole,
deces,
sinucidere
/actualitate/update-madalina-manole-s-a-sinucis-potrivit-primelor-cercetari-6552682
6552682
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.