UPC a avut venituri de aproape 70 milioane de dolari în România în primul semestru, în urcare uşoară

Postat la 02 august 2013 45 afişări

Grupul american Liberty Global, prezent în România prin UPC, a raportat venituri de 68,9 milioane dolari pe piaţa românească pentru prima jumătate a anului, în creştere cu 4%, în condiţiile în care numărul abonamentelor la serviciile companiei a urcat uşor, la 1,75 milioane.

UPC a avut venituri de aproape 70 milioane de dolari în România în primul semestru, în urcare uşoară

 Astfel, veniturile UPC în România au crescut de la 66 milioane de dolari la 68,9 milioane de dolari în primul semestru, la care se adaugă încasările generate de serviciile de televiziune DTH (prin satelit), reiese dintr-un raport publicat vineri de gigantul american Liberty Global, controlat de miliardarul John Malone.

Veniturile obţinute din servicii DTH în România, Ungaria, Cehia şi Slovacia au avansat în perioada analizată de la 57,1 milioane de dolari la 63,3 milioane de dolari.

În trimestrul al doilea, UPC România a înregistrat venituri de 34,3 milioane de dolari, în urcare cu 5,1% de la 32,6 milioane de dolari în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/upc-a-avut-venituri-de-aproape-70-milioane-de-dolari-in-romania-in-primul-semestru-in-urcare-usoara-11196761
11196761
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.