Unul dintre principalii retaileri de electrocasnice fură startul si anunţă că ediţia de Black Friday de anul acesta începe mâine

Autor: Andra Stroe Postat la 22 octombrie 2020 326 afişări

Unul dintre principalii retaileri de electrocasnice fură startul si anunţă că ediţia de Black Friday de anul acesta începe mâine

Flanco va organiza cea de-a 10-a ediţie de Black Friday anul acesta începând de mâine, aceasta urmând să se întindă până pe data de 30 noiembrie. Retailerul a anunţat că va oferi reduceri de până la 80% la peste 1 milion de produse, în cele 157 de magazine din 117 oraşe din România, precum şi online, pe platforma companiei.

În oferta de Black Friday din acest an, compania a decis să aplice oferte la produsele care au înregistrat cele mai mari vânzări în ultimele luni, printre care: aspiratoare robot, televizoarele, smartphone-uri, atuomate de cafea, purificatoarele de aer şi uscătoare de rufe.

„Livrarea comenzilor va fi eficientizată datorită serviciilor pe care le-am implementat în ultimele luni, şi anume: livrarea la EasyBox, livrarea programată şi ridicarea din magazin. Astfel, clienţii vor avea, pe lângă cele două metode clasice, cumpărarea din magazin sau de pe site, posibilitatea de a ridica comanda din lockerele EasyBox sau din cel mai apropiat magazin”, spune Ovidiu Nicuşan, director de marketing la Flanco.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
black friday,
anunt,
electrocasnice

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.