Unul dintre cele mai puternice branduri din Europa, cu preţuri mici, vine în România

Postat la 26 ianuarie 2018 485 afişări

Kik, unul dintre cele mai puternice branduri de modă din Germania, cu 3.400 de magazine în 16 ţări, face primii paşi pe piaţa românească, scrie Ziarul Financiar.

Unul dintre cele mai puternice branduri din Europa, cu preţuri mici, vine în România

Discounterul german de modă Kik se află deja între cele mai mari cinci branduri de modă din Ungaria şi Cehia, iar acum îşi pregăteşte intrarea în România.

Grupul şi-a înfiinţat filială locală şi a adus jumătate de milion de euro la capitalul societăţii, un prim pas pentru dezvoltarea locală.

Kik este un brand aflat în portofoliul gigantului ger­man Tengelmann, grup care nu este străin de piaţa locală, fiind pre­zent anterior cu două branduri Plus Discount (lanţ de magazine preluat de Lidl în 2011) şi OBI (retailer de bricolaj care s-a retras de pe piaţă pentru că înregistra pierderi). Magazi­nele OBI au ajuns în mâinile altor retaileri – kika, Hornbach şi Jumbo, notează zf.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
branduri,
romania,
europa,
ieftin,
moda,
piata,
magazine,
cehia,
financiar

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.