Unul dintre cei mai vocali userişti a demisionat, vineri, din partid, acuzând dubla măsură, ipocrizia, lipsa de transparenţă şi „politica de gaşcă”

Autor: Laura Buciu Postat la 12 februarie 2021 44 afişări

Fostul senator USR Florina Presadă, unul dintre cei mai vocali userişti, a demisionat, vineri, din partid, acuzând dubla măsură, ipocrizia, lipsa de transparenţă şi „politica de gaşcă”, după numirea lui Călin Badiu ca secretar de stat la Ministerul Dezvoltării.

Unul dintre cei mai vocali userişti a demisionat, vineri, din partid, acuzând dubla măsură, ipocrizia, lipsa de transparenţă şi „politica de gaşcă”

Florina Presadă a scris, vineri, pe Facebook, faptul că este „momentul despărţirii de USR” şi şi-a înaintat demisia biroului filialei USR Sector 3.

„A fost o decizie pe care am luat-o cu inima grea dar privind spre viitor. Adevărul este că nu mă mai regăsesc în această construcţie politică de ceva vreme iar după decizia BN USR de aseară de a-l propune pe Călin Badiu ca secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, mi-a fost clar că expertiza mea nu mai este de folos în această organizaţie. Dubla măsură, ipocrizia, lipsa de transparenţă şi politica de gaşcă au devenit emblematice pentru noul USR. Numirile politice pentru anumite poziţii sunt fireşti şi pot accepta că cei ajunşi la putere îi vor prefera pe unii în detrimentul altora, dacă au de ales între oameni cu competenţe similare. Dar ce nu pot accepta este ca în urma acestor numiri să aibă de suferit serviciul public sau ca aceste numiri să nu ţină cont deloc de competenţe”, scrie fostul senator USR.

Aceasta precizează că a cunoscut în USR oameni extraordinari, dar, „din păcate, mulţi dintre ei au părăsit deja partidul şi mulţi o vor mai face”.

Nu este prima dată când Florina Presadă critică modul în care s-a schimbat USR şi politica de la vârful partidului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
presadă,
usr,
demisie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.