Unul dintre cei mai importanţi medici din România a murit infectat cu noul coronavirus

Postat la 03 septembrie 2020 2115 afişări

Unul dintre cei mai importanţi medici din România a murit infectat cu noul coronavirus

A murit prof. dr. Ovidiu Băjenaru, şeful clinicii de Neurologie de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti

Acesta era internat la Institutul Matei Balş din Capitală, bolnav de COVID-19. Medicul neurolog Ovidiu Băjenaru avea 63 de ani. 

Medicul neurolog Ovidiu Băjenaru, în vârstă de 63 de ani, şi-a pierdut viaţa joi, la Institutul Matei Balş din Capitală. Acesta era internat aici de mai bine de o săptămână, fiind infectat cu virusul SARS-CoV-2.

Ovidiu Băjenaru era şeful clinicii de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. De asemenea, a ocupat în perioada 2000-2004 şi funcţia de prodecan al Facultăţii de Medicină „Carol Davila” din Bucureşti.

Începând cu anul 2011, Ovidiu Băjenaru a devenit Director al Departamentului 6 – Neuroştiinţe Clinice din UMF „Carol Davila” Bucuresti – Facultatea de Medicină, fiind reales în 2015.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
deces,
infectare,
medici

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.